Teun KuijkenTrainer and founder

Teun is een tennispassionist pur sang.  Hij heeft een sterk inlevingsvermogen waarmee hij bij de speler de juiste snaren weet te raken.

Teun stelt zich voor:

Mijn passie, toewijding en fanatisme voor het tennisspel zit er al van jongs af aan in. De diversiteit die het spel biedt, maakt het voor mij de mooiste sport die er is.

Het was voor mij al vrij snel duidelijk dat ik tennistrainer zou gaan worden, op 12 jarige leeftijd had ik de route al uitgestippeld.

Na de middelbare school heb ik het CIOS in Haarlem gedaan en daar mijn trainers diploma A en B behaald en mij tevens gespecialiseerd op het gebied van loop-, conditie- en krachttraining.

Daarnaast heb ik o.a. de opleidingen “trainen met Action Type ” en “coachen op concentratie” gevolgd. Deze opleidingen hebben mij veel inzicht gegeven in het persoonsgericht trainen en begeleiden.

Ik ben nu 12 jaar actief als trainer en in de loop van de jaren ben ik me gaan focussen op het ontwikkelen van jeugdtalent. Het is fantastisch om met spelers en hun ouders te werken die op een ambitieuze wijze met hun passie bezig zijn.

Voor mij heeft de speler altijd centraal gestaan; de trainer moet zich kunnen inleven en kunnen aanpassen om de speler de volgende stap te laten nemen. Deze visie maakt het makkelijker om maatwerk te leveren. En wat mij betreft is talentontwikkeling maatwerk!

Neem contact met ons op voor een proeftraining

Of voor alle andere vragen en opmerkingen!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Call Now Buttonbel ons Top