Danny HeesselsTrainer
  Danny is een specialist op het fysieke en technische vlak, met een scherp oog en een heldere uitleg weet hij iedere speler te prikkelen!

   

  Danny stelt zich voor:

   

  Mijn naam is Danny Heessels, 35 jaar oud en tennis is mijn passie.
  Als 13-jarig voetbaltalent raakte ik besmet met het tennisvirus en ik heb mijn voetbaltas kort daarna ingeruild voor een tennistas. 6-7 dagen per week stond ik of tegen een muur, of op de baan tegen een bal aan te slaan. Dit werd gevoed door de successen van Richard Krajicek en het kijken naar idolen als Gustavo Kuerten, Andre Agassi en Pete Sampras. Ondanks de weinige lessen die ik kreeg werd ik een betere speler door profspelers te imiteren. Zij gaven mij inspiratie. Hetzelfde geldt voor de huidige generatie topspelers, zij hebben er persoonlijk voor gezorgd dat het spel een definitieve upgrade qua niveau heeft gekregen door enorm complete atleten te zijn en dat vind ik prachtig mooi.
  Een profcarrière zat er voor mij niet in, maar trainer worden was eigenlijk ook wat ik het liefst wilde. Na mijn opleiding aan het CIOS waar ik mijn A en B licentie haalde en de diploma’s voor Fitnessinstructeur, Loop- en Conditietrainer en Sportmasseur ben ik op vrij jonge leeftijd het werkveld ingerold. Na een klein jaar werd ik hoofdtrainer bij mijn toenmalige club en twee jaar later werkte ik bij één van de beste tennisscholen van NL waar ik dagelijks werkte met toptalenten en velen van hen mooie successen zag behalen. Hieronder een aantal Nederlandse titels, twee Europese titels en een Junior Davis Cup. In de periode na mijn studie heb ik nog de opleiding tot Personal Trainer afgerond en een particuliere opleiding Sportmanagement.
  Nu ben ik sinds enkele jaren werkzaam in Amsterdam en zal ik vanaf deze winter het team van Inspire komen versterken. Ik zie het als uitdaging spelers beter te maken in elk aspect van tennis waarbij mijn specialiteiten met name op het technische en fysieke vlak liggen. Verwacht van mij dat ik je push om het uiterste uit jezelf te halen en trainingsvormen die voor jou op maat gemaakt zijn op basis van de doelen die we vooraf samen hebben gesteld. Als jij zorgt voor energie en inspiratie, zorg ik dat je deze kunt omzetten naar resultaat.
  Neem contact met ons op voor een proeftraining

  Of voor alle andere vragen en opmerkingen!

  Not readable? Change text. captcha txt

  Start typing and press Enter to search

  Call Now Buttonbel ons Top