REVIEWS

Jaap Vos
Jaap Vos
16:10 20 Dec 18
Ik doe nu 1.5 jaar de Fysieke Training voor competitiespelers en het heeft mij veel geholpen, niet alleen op competitief gebied, maar zeker ook op blessurepreventie-gebied; dat kan je meer dan terecht "inspirerend" noemen!!!
Finn Mattie
Finn Mattie
17:49 19 Dec 18
Hele leuke trainingen en top trainers. Zeker aan te raden voor tennissers die veel willen trainen en beter willen worden. Verder organiseert inspire ook hele leuke tenniskampen waar je de hele dag traint en plezier hebt!
Marlous de Jong
Marlous de Jong
21:10 17 Dec 18
Persoonlijke aandacht voor je kind in een sportieve omgeving. Wat wil je nog meer? Teun kijkt, luistert en inspireert en weet een goed team om zich heen te verzamelen waarbij elke teamlid een andere kwaliteit heeft om talent in je kind naar boven te halen en te ontwikkelen en dat in een leuke en gezellige tennis omgeving met een goede sfeer.
Coen van Toledo
Coen van Toledo
19:45 17 Dec 18
Het is een leuke tennisschool, waar je met plezier traint en beter wordt. De trainers zijn sportief, attent en geven goede aanwijzingen. De locatie heeft goede banen, die goed worden onderhouden, binnen en buiten. Bovendien zijn er goede spullen beschikbaar om mee te trainen
Guy Rippe
Guy Rippe
19:57 16 Jun 17
Joined Inspire Top Tennis group lessons from the start. Great team of knowledgeable and enthusiastic tennis trainers. Good atmosphere, fun and top-level training sessions. Would definitely recommend this tennis school for (young) talented tennis players.
Bekijk alle beoordelingen
Neem contact met ons op voor een proeftraining

Of voor alle andere vragen en opmerkingen!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search

Bel ons Top